Maagballon kosten

De maagballon kosten noemen wij liever een investering, omdat je investeert in je gezondheid. Bij NOK Clinics helpen we je om gezond af te vallen met een blijvend resultaat. We vertellen je graag wat een maagballon voor je gaat betekenen. Het plaatsen van een maagballon is een relatief eenvoudige procedure, waarbij geen operatieve ingreep nodig is. De kosten voor het plaatsen van een inslikbare Allurion maagballon zijn € 4.199,-. Bij NOK Clinics krijg je daar meer voor dan alleen de maagballon.

Wat krijg je nog meer?

Een behandeling met een maagballon wordt altijd gecombineerd met  een compleet behandelplan op maat. Onderdeel van jouw behandeling is onder andere een individueel programma met je eigen coach waarin je je richt op de verandering van je leefstijl. Samen brengen jullie in kaart welke factoren van invloed zijn op jouw gewicht. We kijken welke vorm van coaching voor jou het beste werkt. Zo haal je het beste resultaat uit deze behandeling en ontdek je hoe je op gewicht blijft.

Maagballon vergoeding

Vanuit de zorgverzekering is er helaas geen maagballon vergoeding. Wel kan het zijn dat je in aanmerking komt voor andere, door de zorgverzekering vergoede behandelingen. Dit is het geval bij een BMI van 40 of hoger en in sommige gevallen bij een BMI van 35 of hoger. Bekijk hiervoor de website van de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Maagballon in termijnen betalen

Via onze partner Cosmetic Finance kun je de maagballon in termijnen betalen. Financiering is al mogelijk vanaf € 2.500,-. Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies. 

Maagballon voor en na

Ben je benieuwd hoe je leven kan veranderen als je kiest voor een behandeling met een inslikbare maagballon? Lees hier de ervaringen van onze klanten. Ben jij de volgende die we mogen helpen?

Meer weten over de behandelingen?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stel je vraag via het formulier hieronder. Laat ook je telefoonnummer achter, telefonisch kunnen we je sneller èn beter helpen.

Online voorlichting