Behandelingen

Tijdens de intake maken we een plan op maat. Wanneer je een behandeling afneemt, krijg je dit plan gratis, anders is de investering 99 euro.

Maagballon

 • Geen operatie of verdoving nodig
 • Gemiddeld 10-15% gewichtsverlies
 • Met persoonlijke coaching
 • Geen wachttijd, direct starten

€4.399,-

Medicatie (prikpen)

 • Duurzame ondersteuning
 • Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies
 • Met persoonlijke coaching
 • Geen wachttijd, direct starten

€1.059,- (eenmalig) + tussen de €150,- en €310,- per maand voor medicatie

Medicatie (tabletten)

 • Specifiek tegen eetdrang
 • Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies
 • Met persoonlijke coaching
 • Geen wachttijd, direct starten

€1.059,- (eenmalig) + circa €150,- per maand voor medicatie

Maagballon + medicatie

 • Maagballon als kickstart
 • Meer gewichtsverlies
 • Makkelijker op gewicht blijven
 • Met persoonlijke coaching

€4.699,- (eenmalig) + tussen de €150,- en €310,- per maand voor medicatie

Afvallen zonder operatie

Wil je graag medische hulp bij het afvallen, maar zie je op tegen een ingreep? Bij NOK Clinics helpen we je afvallen zonder operatie. Onze medische behandelingen zijn wetenschappelijk getest en bewezen en geven jouw afvaltraject de kickstart die je nodig hebt, zonder de impact van een operatie of (plaatselijke) verdoving. Ontdek hier hoe onze behandelingen zonder operatie jou helpen gewicht verliezen.

Direct naar:

Waarom afvallen zonder operatie?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor afvallen zonder operatie. Misschien vind je de impact van behandelingen zoals een maagband te groot. Misschien vind je het een eng idee om onder het mes te gaan of om geheel of plaatselijk verdoofd te worden. Of misschien is je BMI niet hoog genoeg om in aanmerking te komen voor een operatie. 

Wat jouw motivatie ook is, NOK Clinics is er voor je om je te helpen duurzaam af te vallen, zonder operatie. Dat doen we met behandelingen met medicatie en/of een maagballon, aangevuld met langdurige leefstijlcoaching zodat je je gewichtsverlies ook goed vasthoudt. Deze behandelingen zijn wetenschappelijk getest en het is bewezen dat ze een goed resultaat opleveren. Ze doen dus absoluut niet onder voor behandelingen mét operatie. 

Hulp bij afvallen: medicatie

Eén van de manieren waarop we hulp bij afvallen bieden is met medicatie. Dat is in de vorm van tabletten of een eenvoudig te gebruiken prikpen. Voordat je met de behandeling start, ga je uitgebreid in gesprek met één van de artsen van NOK Clinics. Jouw arts kijkt naar je medische geschiedenis en je hulpvraag en geeft je uitgebreid advies over welke vorm van medicatie het beste bij je past.

Afvallen met tabletten

Heb je een duwtje in de rug nodig bij het afvallen? Onze behandeling met tabletten helpt vooral om cravings, dus heftige hongergevoelens, te onderdrukken. Je slikt de tabletten elke dag en zo krijg je steeds beter je eetgewoontes onder controle. Natuurlijk combineren we de behandeling met leefstijlcoaching, zodat je niet alleen afvalt, maar je je nieuwe gewicht ook vasthoudt. Gemiddeld verliezen onze cliënten binnen een jaar 8 tot 12% van hun totale lichaamsgewicht. 

Gun jezelf dat duwtje in de rug. Ontdek hier hoe tabletten je helpen afvallen.

Of lees de ervaringen van onze cliënten: “de schaamte is van me af gevallen!”.

Afvallen met een prikpen

Een andere manier van afvallen zonder operatie is met een prikpen. Hierbij schrijft de arts je een natuurlijk middel voor dat te vergelijken is met de lichaamseigen stof GLP-1. Dit middel zorgt ervoor dat je je sneller verzadigd voelt en minder eet. Ga je voor deze behandeling, dan prik je iedere dag. Natuurlijk krijg je hier van tevoren uitgebreide uitleg over. Ook deze behandeling combineren we met leefstijlcoaching voor een duurzaam resultaat. De meeste van onze cliënten verliezen tijdens hun behandeling 8 tot 12% van hun totale lichaamsgewicht. 

Voel je ook zekerder van jezelf. Lees hier hoe de prikpen je duurzaam helpt afvallen.

Benieuwd wat onze klanten zeggen? Bekijk hier de ervaringen. “De kilo’s vlogen eraf!”

Gewichtsverlies met de maagballon

De maagballon is een echte kickstart van je afvaltraject. Hij zorgt ervoor dat je direct sneller en langer vol zit, waardoor je minder eet. Gecombineerd met de leefstijlcoaching staat de behandeling met de maagballon voor effectief gewichtsverlies zonder operatie.

Bij NOK Clinics werken we met de Allurion maagballon. Die slik je in als een capsule, waarna hij gevuld wordt met water. De maagballon blijft 16 weken in je maag zitten en daarna verlaat hij je lichaam via je ontlasting. Er is voor het plaatsen en het verwijderen van de maagballon dus geen (kijk)operatie of verdoving nodig. Ook heeft de maagballon nauwelijks impact op je dagelijks leven: je kan gewoon sporten en bewegen, je hoeft niet bang te zijn voor buikklachten en er zijn ook geen ‘verboden’ voedingsmiddelen. 

Ga jij voor de kickstart? Ontdek hier hoe de maagballon jou helpt afvallen - zonder operatie!

Of lees hier de ervaringen van onze klanten. 

Ook afvallen zonder operatie bij NOK Clinics?

Wat goed dat je de stap wil zetten naar een gezonder en fitter leven! Het team van NOK Clinics staat klaar om je te helpen. Weten welke behandeling zonder operatie bij jou past? We informeren je graag tijdens de intake. Meld je hieronder aan.

Ik wil hulp bij het afvallen

Wij helpen je graag! Neem hier contact met ons op.