Sensi Slim traject

  • Non-operatieve behandelingen
  • Direct beginnen met het verbeteren van je lichaamscontouren
  • Terug naar een stevigere, gladdere en strakkere huid

Het Sensi Slim traject bij Kazem Aesthetica is de eerste niet-invasieve methode om, na uw behandeling bij NOK Clinics, uw lichaam te transformeren met voor u op maat gemaakte programma’s. Deze individuele behandelingen helpen bij gewichtsverlies, spierversteviging en het strakker maken van de huid voor een zelfverzekerd gevoel en een gezond lichaam.

Verwijder vet

Na het traject bij NOK Clinics kan hardnekkig vet worden aanpakt met CoolSculpting. Het bevriezen en verwijderen van vet op onder meer buik, armen, rug en taille in slechts een behandeling. De dubbele applicatoren laten in minder tijd meer vet verdwijnen. Met een sessie kan al een vermindering van 20-25% aan vet worden behaald. Na 1 a 3 maanden merk je al resultaat.

Verbeter spiermassa

Next step is het opbouwen van spieren, vet verbranden en je lichaam mooi contour geven. Dit kan onder andere door de EmSculpt. Deze elektromagnetische therapie is FDA goedgekeurd voor de behandeling van buik, billen, armen, kuiten en dijen. Een sessie veroorzaakt duizenden krachtige spiercontracties, dat gelijk staat aan 20.000 squats of sit-ups in 30 minuten. Het resultaat merk je direct na de behandeling.

Verstevig de huid

Je huid krijgt een boost met NuEra Tight, onze nieuwste behandeling met radiofrequente energie. Dit helpt om de huid strakker en gladder te maken, de lichaamscontouren te verbeteren en cellulitis te verminderen. NuEra Tight is de perfecte afsluiting van je SensiSlim-traject. Het geeft je een stevigere, gladdere en strakkere huid om je transformatie op perfecte wijze af te ronden

Meer weten over gewichtsverlies en spierversteviging?

Bij Kazem Aesthtica krijg je, net als bij NOK Clinics, een eerlijk advies op maat. Tijdens de vrijblijvende intake kun je al je vragen stellen en legt de cosmetisch arts of huidspecialiste precies uit wat je kunt verwachten. Alle mogelijkheden komen aan bod, net als de prijsopgave. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je vol vertrouwen de laatste stap zetten om je écht goed te voelen!