NOK Clinics Amsterdam

Orlyplein 97, 1043 DS Amsterdam, Nederland

Bekijk op google maps

Ons team van specialisten bij NOK Clinics Amsterdam

Duurzaam afvallen in Amsterdam

Wil je lekkerder in je vel zitten en zelfverzekerd door het leven gaan? En wil je een gezonde leefstijl ontwikkelen, zodat je ook op de langere termijn fit blijft? NOK Clinics Amsterdam helpt je duurzaam en gezond afvallen in Noord-Holland. Dat doen we met coaching op gezond gedrag en bewezen medische behandelingen, zoals de maagballon. Ben jij er klaar voor? Kom dan langs voor een intake in onze kliniek in Amsterdam.

Gezond afvallen met NOK Clinics

Misschien heb je al vaker geprobeerd af te vallen en heb je allerlei diëten uitgeprobeerd. Of misschien zijn dit juist je eerste stappen naar een gezonder leven. Waar je ook staat in je proces, het is duidelijk dat afvallen niet zomaar gaat. Bij NOK Clinics Amsterdam geloven we niet in crashdiëten en quick fixes. We gaan naast je staan en helpen je met motiverende coaching en wetenschappelijke behandelingen. En we geven je een steuntje in de rug wanneer je dat nodig hebt. Zo werken we samen toe naar nieuwe, gezonde gewoontes, die je gemakkelijk zelf kunt volhouden. NOK Clinics staat daarmee voor de gezonde aanpak voor afvallen in Amsterdam en omgeving. 

Behandeling met een maagballon in Amsterdam

De Allurion maagballon is een perfecte kickstart voor gezond afvallen. Je hoeft geen operatie te ondergaan, maar slikt de capsule simpelweg door met wat water, waarna hij 16 weken in je maag blijft zitten. De ballon zorgt ervoor dat je sneller verzadigd bent en dus minder eet. Gemiddeld verlies je met een maagballon en leefstijlcoaching wel 10 tot 15% van je gewicht! Ga je voor de behandeling met de maagballon in Amsterdam, dan staan we tijdens het hele proces naast je. En heb je een afspraak, dan sta je zo voor de deur bij onze kliniek. Onze deskundigen zijn dus altijd dichtbij om je te helpen.

Afvallen met medicatie in Amsterdam

Zie je een maagballon niet zo zitten, dan kun je bij NOK Clinics ook terecht voor afvallen met medicatie. Wat dat inhoudt? Bij afvallen met medicatie prik je medicijnen of slik je tabletten. De prik bevat een middel dat te vergelijken is met de lichaamseigen stof GLP-1, dat vrijkomt na het eten van een maaltijd. Het zorgt ervoor dat je je sneller verzadigd voelt. De tabletten zorgen er op hun beurt voor dat je minder last hebt van cravings, oftewel eetdrang. Met deze behandeling laat je die zak chips dus gemakkelijker links liggen en kies je bewuster wat je eet en hoeveel je eet. 

Bekijk hier de behandelingen met medicatie die we aanbieden in Amsterdam.

Begeleid afvallen Amsterdam

Bij NOK Clinics geloven we in onze medische behandelingen. Maar we zijn er ook rotsvast van overtuigd dat je daarnaast gerichte coaching nodig hebt om je resultaten op lange termijn vast te houden. We staan dus voor begeleid afvallen. Ga je afvallen onder begeleiding in Amsterdam, dan word je gekoppeld aan een coach die je bijstaat met tips en motivatie. De begeleiding is afgestemd op jouw situatie: heb jij bijvoorbeeld moeite met je maaltijden plannen, dan geeft je coach je daar tips voor. Wil jij juist meer mogelijkheden hebben om te sporten, dan gaan jullie daar samen mee aan de slag. En als je gewoon hartstikke goed gaat, dan vieren jullie natuurlijk samen je succes! 

Ja, ik wil hulp bij het afvallen in omgeving Amsterdam

Wat goed dat je de stap wil zetten naar een gezonder leven! NOK Clinics helpt je graag. Vul het contactformulier hieronder in en selecteer Amsterdam als voorkeurslocatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.