NOK Clinics Hoogeveen

Doctor G H Amshoffweg, 7909 AK Hoogeveen, Nederland

NOK Clinics Hoogeveen is een satellietlocatie. Als je contact met ons opneemt, word je ingepland bij de coach die het eerste plek heeft.

Met succes afvallen in Hoogeveen

Lukt het jou maar niet om op een gezonde manier af te vallen en wil je hier verandering in brengen? NOK Clinics helpt jou met succes afvallen in Hoogeveen. Samen met jou bekijken we welke gewoontes al goed gaan en waar je nog wat hulp bij kunt gebruiken. We kijken welke coaching je nodig hebt om tot het beste resultaat te komen en hoe je je nieuwe leefstijl goed kunt volhouden. Daarnaast zetten we bewezen medische behandelingen in om ervoor te zorgen dat jouw resultaat blijvend is. Hier is geen operatie voor nodig.

Afvallen zonder operatie

Onze medische behandelingen zorgen ervoor dat je kunt afvallen zonder operatie. Dit kan met  een medicatie, een maagballon of een combinatie van deze behandelingen. We vertellen je er graag meer over.

Hoe werkt afvallen met medicatie?

Als je kiest voor afvallen met medicatie heb je twee keuzes. Je kunt medicatie slikken en je kunt medicatie prikken met een prikpen. De tabletten zorgen ervoor dat je minder eetdrang krijgt en de prikpen zorgt er juist voor dat je eetlust minder wordt.

Behandeling met een maagballon in Hoogeveen

Een andere behandeling is die met de maagballon. Bij NOK Clinics werken we met de Allurion maagballon. Deze maagballon geeft je behandeling een kickstart, zonder diëten en wachttijden. 

Hoe werkt afvallen met een maagballon?

De maagballon slik je in als een capsule. In je maag wordt de ballon gevuld met 550 milliliter water. De maagballon zorgt ervoor dat je sneller en langer verzadigd bent. Ook heb je minder trek. Na 16 weken verlaat de maagballon je lichaam via je ontlasting. Gedurende de 16 weken dat de ballon in je maag zit, kun je gewoon lekker blijven bewegen en ook qua eten hoef je er geen rekening mee te houden.

Gezond afvallen bij NOK Clinics

Bij onze kliniek in Hoogeveen maken we gebruik van een duurzame aanpak. Dit betekent dat we werken met een behandelplan op maat. Tijdens de intake nemen we uitgebreid de tijd om te kijken wat voor jou het beste werkt zodat jouw behandeling het gewenste effect heeft. Het volgen van de stappen die we samen uitstippelen hoef je niet alleen te doen. Jij gaat dit proces samen aan met je coach. Je coach denkt mee, geeft advies, is er voor je als het niet goed gaat, maar viert ook alle successen met je mee.

Begeleiding bij afvallen in Drenthe

Ben jij er klaar voor om het samen te doen? Om het nu echt goed te doen? Wij helpen je heel graag. Als je eerst meer over onze behandelingen wilt lezen, kan dat hier.

Ja, ik wil hulp bij afvallen in de omgeving Hoogeveen.

Wat goed dat je aan de slag gaat om gezonder te worden! Je gunt jezelf een gezond leven en daar helpen wij je graag bij. Vul het contactformulier hieronder in en selecteer Hoogeveen als voorkeurslocatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.