Ik voel me veel energieker en fitter

Ooit woog Jeroen 186 kilo. Nu is hij een van de eerste Nederlanders die een nieuw medicijn gebruikt.

Resultaat- 9 kg

Leeftijd63 Jaar

BehandelingMedicatie (prikpen)

"Ik voel me veel energieker en fitter"

Zijn leven lang is de Haagse Jeroen in gevecht met zijn gewicht. "Ik had altijd een hongergevoel, raakte nooit verzadigd. Er zat gewoon geen rem op.” Jeroen gebruikt nu medicatie om af te vallen. Met succes: hij weegt nu 102 kilo en valt nog steeds af.

Niets werkte

Op zijn dieptepunt, nu negen jaar geleden, woog hij 186 kilo. "Elk jaar kwam er wel een paar kilo bij, terwijl ik altijd probeerde te diëten en af te vallen. Niets werkte.” Zijn gezondheid ging achteruit, Jeroen kreeg last van suikerziekte, had een te hoge bloeddruk, transpireerde bovenmatig. Uiteindelijk kreeg hij zelfs een maagverkleining, waarna hij nog 110 kilo woog. "Maar ik merkte dat er in de jaren erna tóch weer kilo’s bij kwamen. Toen woog ik weer 121 kilo.”

Energieker

Sinds Jeroen medicatie gebruikt, heeft hij veel minder gezondheidsklachten, zijn bloedsuiker is zelfs genormaliseerd. "Toen ik nog veel dikker was, viel ik regelmatig op de bank in slaap. Mijn lichaam was gewoon moe. Nu voel ik me veel energieker en fitter.” Hij sport er ook bij, vier keer per week fietst hij buiten of op de hometrainer. "Ik heb er een hekel aan, maar doe het wel.”

Wil jij net als Jeroen aan de slag met je gewicht?

Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.