Medicatie (prikpen)

  • Duurzame ondersteuning
  • Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies
  • Met persoonlijke coaching
  • Geen wachttijd, direct starten

Ga je voor duurzaam gewichtsverlies en een gezondere leefstijl, dan kan afvallen met een prikpen je daarbij helpen. De pen bevat een natuurlijk middel waarvan het resultaat wetenschappelijk is bewezen. Daarnaast coacht ons behandelteam je 6 maanden lang, zodat je écht grote stappen kunt zetten.

Neem nu contact met ons op en wij gaan je helpen.

Hoe werkt afvallen met een prikpen?

Gewicht verliezen is niet eenvoudig. NOK Clinics kan je helpen om het afvallen wat makkelijker te maken door een combinatie van coaching en medicatie in de vorm van injecties om af te vallen. Als je deze behandeling start, schrijft NOK Clinics je een natuurlijk middel voor waardoor je eetlust minder wordt. Dit middel is te vergelijken met GLP-1, de stof die ook vrijkomt uit je darmen na het eten van een maaltijd. Het resultaat: je voelt je sneller verzadigd en eet minder.
De prikpen is echt een hulpmiddel - minstens net zo belangrijk is de 6 maanden durende coaching van ons behandelteam. Ga je hier gemotiveerd en serieus mee aan de slag, dan kun je je leefstijl duurzaam aanpassen en stap voor stap richting een gezonder leven gaan. Gemiddeld verliezen cliënten in een jaar 8 tot 12% van hun lichaamsgewicht.

Kom ik in aanmerking voor afvallen met een prikpen?

Wil je aan de slag met afvallen met een prikpen, dan moet je aan een aantal criteria voldoen:

  • Je bent tussen de 18 en 75 jaar;
  • Je bent niet zwanger;
  • Je hebt een BMI van 30 of meer, óf een BMI van minimaal 27 in combinatie met gezondheidsklachten die door je overgewicht worden veroorzaakt.

Ook kunnen er andere gezondheidskenmerken zijn die invloed hebben op de behandeling met een prikpen. Deze bespreken we allemaal uitgebreid tijdens de intake, voordat je beslist of je wilt starten met de medicatie.

Onze aanpak

Bij NOK Clinics gaan we voor een verantwoorde aanpak met een duurzaam resultaat. De behandeling met de prikpen is een combinatie van wetenschappelijk bewezen medicatie en uitgebreide coaching op gezonde gewoontes. Op die manier ontwikkel je stap voor stap een gezondere leefstijl die past bij jouw specifieke situatie.

Stap 1

Vrijblijvende intake

Stap 2

Behandelplan op maat

Stap 3

Eigen coach

Stap 4

Tot 15% gewichtsverlies

Kosten afvallen met een prikpen

De behandeling met een prikpen kost eenmalig €1.059,-. Dit is inclusief 6 maanden begeleiding door een coach, zodat je het meeste effect uit de behandeling haalt. Daarnaast betaal je tussen de €150,- en €310,- per maand voor de medicatie. Na 6 maanden is het mogelijk om je traject te verlengen. De kosten zijn €450,-. Je ontvangt hiervoor een herhaalrecept voor 6 maanden medicatie, gecombineerd met 60 minuten coaching. Daarnaast betaal je tussen de €150,- en €310,- per maand voor medicatie.

Prik om af te vallen in basispakket

Helaas is de prikpen nog niet in het basispakket opgenomen. Dit betekent dat je zorgverzekeraar de behandeling niet vergoedt. Wij zien deze kosten als een investering in een gezondere leefstijl en duurzaam gewichtsverlies en willen jou daar graag bij adviseren.

Wil je meer informatie over de behandelingen?

Neem telefonisch contact op of stel je vraag via onderstaand formulier. Vergeet niet het telefoonnummer te vermelden waarop wij je kunnen bereiken. Telefonisch kunnen we je sneller én beter helpen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel gewicht verlies ik met een prikpen?

Zitten er risico’s aan afvallen met een prikpen?

Kosten

De behandeling met een prikpen kost ongeveer €1.059,-. Dit is inclusief 6 maanden begeleiding van je behandelteam, zodat je het meeste effect uit de behandeling kunt halen. Daarnaast betaal je circa €150,- per maand voor de medicatie zelf. Na 6 maanden is het mogelijk om je traject te verlengen. Je ontvangt dan een herhaalrecept voor 6 maanden medicatie, gecombineerd met 60 minuten coaching. De kosten zijn €450,- per maand.