Gezond afvallen met een serieuze aanpak

Zeker van je gewicht, zeker van jezelf. Bij NOK Clinics, onderdeel van de Nederlandse Obesitas Kliniek, helpen we je verantwoord en gezond afvallen. Dat doen we met wetenschappelijk bewezen behandelingen en (online) coaching op gezond gedrag, waarbij je stap voor stap nieuwe patronen en gewoontes ontwikkelt. Passend bij jou, in jouw specifieke situatie. Samen gaan we voor een gezonder gewicht en een blijvend resultaat.

Kennismaken met NOK Clinics

player-placeholder

Welke behandeling past bij jou?

Benieuwd welke behandeling het best bij jou past? Bekijk hier onze behandelingen of plan een intake.

Onze aanpak

Bij NOK Clinics gaan we naast je staan. Samen werken we aan jouw doelen, met een combinatie van wetenschappelijk bewezen medische hulp en coaching op maat. Daarbij putten we uit bijna 30 jaar ervaring in de behandeling van overgewicht. Zo zorgen we ervoor dat je een gezond gewicht bereikt én vasthoudt.

Stap 1

Vrijblijvende intake

Stap 2

Behandelplan op maat

Stap 3

Eigen coach

Stap 4

Tot 15% gewichtsverlies

Altijd welkom in één van onze vestigingen

Wil je meer weten over de behandelingen van NOK Clinics of wil je samen in gesprek om te kijken hoe we je kunnen helpen met gezond afvallen? Je bent van harte welkom in één van onze klinieken. Je vindt onze klinieken in Heerlen, Venlo, Arnhem, Den Haag, Amsterdam, Hoogeveen en Nieuwegein. Het is ook mogelijk om het traject voor een groot deel online te volgen.

Onze vestigingen

Wil je meer informatie over gezond afvallen?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stel je vraag via het formulier hieronder. Vergeet niet het telefoonnummer te vermelden waarop wij je kunnen bereiken. Telefonisch kunnen we je sneller én beter helpen.

Gewaardeerd door onze cliënten

Onze cliënten beoordelen ons via KliniekErvaringen.nl met een 8,2. Een resultaat waar wij trots op zijn.