NOK Clinics Arnhem

President Kennedylaan 104, 6883 AX Velp, Nederland

Ons team van specialisten bij NOK Clinics Arnhem

Afvallen in Arnhem: de serieuze aanpak

Ben jij al lang bezig met afvallen, maar lukt het niet om het vol te houden? Bij NOK Clinics helpen we je afvallen in Arnhem en omgeving. Dat doen we met bewezen medische behandelingen zonder operatie en met leefstijlcoaching die past bij jouw situatie. Zo creëer je nieuwe, gezonde gewoontes die je makkelijker volhoudt. Lees hier hoe NOK Clinics in Arnhem je kan helpen. 

Gezond afvallen in Arnhem

We geloven bij NOK Clinics niet in crashdiëten. In plaats daarvan gaan we samen kijken hoe jij gezonde gewoontes kunt aanleren. Samen met je coach breng je in kaart welke factoren invloed hebben op jouw gewicht en wat voor hulp je precies nodig hebt. Op basis van je behandelplan ga je stappen zetten naar een gezonder leven. En je coach van NOK Clinics staat daarbij natuurlijk naast je, met tips en motiverende gesprekken. Op die manier zorgen we ervoor dat jij gezond en duurzaam afvalt.

Starten met afvallen in Arnhem? Zo ziet je traject eruit. 

Maagballon in Arnhem

Leefstijlcoaching is de basis van je afvaltraject bij NOK Clinics. Aanvullend daarop bieden we je een aantal niet-operatieve medische behandelingen aan, die je traject een kickstart geven. Eén van die behandelingen is de maagballon. De maagballon slik je in, waarna hij gevuld wordt met water. Hij zorgt ervoor dat je sneller en langer vol zit, waardoor je minder behoefte hebt om te eten. Onze ervaring is dat mensen met de maagballon gemiddeld 15% van hun totale lichaamsgewicht verliezen.

Weten hoe een behandeling met de maagballon in Arnhem eruit ziet? Lees hier meer.

Of ben je benieuwd hoe anderen de maagballon ervaren? Lees hier ervaringsverhalen of luister naar onze podcast Afvalpraat.

Afslanken in Arnhem met medicatie

Wil je liever geen maagballon, dan bieden we je ook de optie om af te vallen met medicatie. Dat kan met tabletten of met een makkelijk te gebruiken prikpen. De tabletten zorgen ervoor dat je minder eetdrang hebt; je laat dus sneller dat pak koekjes liggen. De prikpen zorgt ervoor dat je sneller verzadigd bent. Misschien weet je nog niet goed welke behandeling het beste bij jou past. Je arts bij NOK Clinics kan je hier uitgebreid over adviseren. 

Lees hier meer over de behandelingen met tabletten en met de prikpen.


Wist je dat je bij NOK Clinics Arnhem ook 2 behandelingen kunt combineren? Onze ervaring is dat je hiermee een beter en duurzamer resultaat behaalt. Lees hier meer.

Ja, ik wil hulp bij het afvallen in omgeving Arnhem

Heel goed dat je aan de slag wilt met een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Vul het contactformulier in en selecteer Arnhem als voorkeurslocatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.