NOK Clinics Den Haag

Bordewijklaan 5, 2591 XR Den Haag, Nederland

Afvallen in Den Haag? Kom naar NOK Clinics

Wil je voor eens en voor altijd de diëten achter je laten? Een gezonde leefstijl ontwikkelen, zodat je ook op de lange termijn fit en slank blijft? NOK Clinics helpt je gezond afvallen in Den Haag en omstreken. Onze aanpak bestaat uit bewezen medische behandelingen (zonder operatie) en coaching op gezond gedrag. Wil jij resultaat? Kom dan naar de kliniek in Den Haag.

Behandeling met de maagballon in Den Haag

De maagballon geeft je afvaltraject een flinke kickstart. Hij zorgt er namelijk voor dat je sneller en langer vol zit, waardoor je minder eet. Gecombineerd met coaching heb je zo de tools om gewicht te verliezen. Gemiddeld verliezen onze klanten met de maagballon-behandeling tot 15% van hun totale lichaamsgewicht.

Hoe werkt de maagballon? 

Bij NOK Clinics werken we met de Allurion maagballon. Die slik je als een capsule. Er is dus geen operatie nodig. Als de capsule in je maag zit, wordt hij gevuld met 550 milliliter water. Na 16 weken loopt hij leeg en verlaat hij via je ontlasting je lichaam. Tijdens de maagballon-behandeling mag je gewoon sporten en zijn er geen ‘verboden’ voedingsmiddelen. 

Ervaringen met de maagballon

Benieuwd hoe anderen hun behandeling met de maagballon bij NOK Clinics ervaren? Lees hier hun verhalen of luister naar onze podcast Afvalpraat, waarin Flora (56) je meeneemt in haar behandeling.

Starten met de maagballon in Den Haag?

Kies je voor een maagballon-behandeling bij NOK Clinics in Den Haag, dan krijg je naast de maagballon ook coaching. Ook spreek je een arts, die samen met jou naar je medische geschiedenis kijkt en je helpt om keuzes te maken die passen bij jou. En natuurlijk zijn onze experts altijd dichtbij.

Afvallen in Den Haag met medicatie

Wil je liever geen maagballon, dan is afvallen met medicatie ook een optie. NOK Clinics biedt daarvoor 2 behandelingen: één waarbij je medicatie slikt en één waarbij je prikt met een makkelijk te gebruiken prikpen. De tabletten zorgen voor minder eetdrang en de prik zorgt ervoor dat je sneller vol zit. Twijfel je over welke behandeling het beste bij je past? Je arts bij NOK Clinics kan je daarbij helpen.

Afvallen onder begeleiding in Den Haag

Bij NOK Clinics staan we voor afvallen onder begeleiding. Ga jij voor een afvaltraject bij onze kliniek in Den Haag, dan kom je onder begeleiding van een team van experts te staan. In dat team zitten onder andere een arts en een leefstijlcoach. De coach zul je het meest zien: afhankelijk van jouw behoefte heb je ongeveer 1 keer per maand een gesprek met je coach. Heb je tussendoor vragen? Dan stuur je simpelweg een mailtje en neemt je coach contact met je op.

Afvalcoach Den Haag

Voor welke vragen kun je terecht bij je coach in Den Haag? Dat is heel breed. Je kunt om tips vragen over gezond eten, sporten, slaap, sociale situaties en veel meer. Maar je coach is er ook om je te motiveren, een luisterend oor te bieden en een stok achter de deur te zijn. En als je gewoon hartstikke goed gaat, dan vieren jullie natuurlijk samen je successen!

Ja, ik wil hulp bij het afvallen in omgeving Den Haag

Heel goed dat je aan de slag wilt met een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Vul het contactformulier in en selecteer Den Haag als voorkeurslocatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.