NOK Clinics Heerlen

John F. Kennedylaan 301, 6419 XZ Heerlen, Nederland

Gezond afvallen bij NOK Clinics Heerlen

Heb je al allerlei diëten geprobeerd, maar zonder resultaat? Of wil je graag aan de slag met je gewicht, maar lukt het je niet om te beginnen? Bij NOK Clinics Heerlen helpen onze professionals je om op een gezonde manier blijvend af te vallen. Daarvoor gebruiken we onze eigen bewezen methode: een combinatie van wetenschappelijk onderbouwde behandelingen (zoals medicatie en de Allurion maagballon) en coaching gericht op jouw situatie. Zo blijf je ook op de langere termijn fit en gezond! Wil je werken aan je gezondheid? Zet dan vandaag de eerste stap en meld je aan voor een intake.

De gezonde aanpak voor afvallen 

Als je al een tijd met afvallen bezig bent, weet je waarschijnlijk al dat een gezonder gewicht afhankelijk is van verschillende factoren. Daarom werken we in onze kliniek in Heerlen niet met diëten of andere zogenaamde quick fixes, maar kijken we samen naar wat jíj nodig hebt om gezonder te kunnen leven. Misschien zijn dat weekmenu’s, zodat je minder snackt. Of misschien wil je tips om in het dagelijks leven meer te bewegen. 

Samen met je coach ga je aan de slag om gezondere gewoontes aan te leren. Daarnaast kijk je met de arts naar een medische behandeling om je afvaltraject een kickstart te geven. Met die combinatie van coaching en medicatie behaal je het beste resultaat. Dus wil je voor eens en voor altijd duurzaam afvallen en woon je in omgeving Heerlen, dan is NOK Clinics de plek.

Ben je benieuwd naar de coach in Heerlen? Maak in dit interview kennis met coach Sjors Jantzen en lees hoe hij je verder helpt.

Afvallen met medicatie 

Onze kliniek in Heerlen is gespecialiseerd in afvallen met medicatie. Dat kan op twee verschillende manieren: je prikt medicijnen of je slikt tabletten. De prik heeft een soortgelijk effect als de maagballon: je voelt je sneller verzadigd, waardoor je makkelijker nee zegt tegen dat toetje of die snack. Heb jij juist last van cravings? Dan kunnen tabletten helpen bij het onderdrukken van je eetdrang. 

De maagballon-behandeling in Heerlen

Naast afvallen met medicatie is er nog een andere behandeling mogelijk. De Allurion maagballon geeft je behandeling een goede kickstart, zonder diëten of operatie. Kies je voor de Allurion maagballon, dan slik je de maagballon in als een capsule. Eenmaal in je maag wordt de ballon gevuld met 550 milliliter water. Na 16 weken loopt de maagballon leeg en verlaat hij via je ontlasting je lichaam. 

Een maagballon zorgt ervoor dat je sneller en langer verzadigd bent. Je hebt minder trek en zult daardoor kleinere porties eten. Op die manier kun je tot 10-15% van je lichaamsgewicht verliezen. Aangevuld met een gezonde leefstijl ben je een heel eind! 

En goed om te weten: bij de behandeling met medicatie en de maagballon in Heerlen ondersteunt je coach je bij het aanpassen van je leefstijl. Als je vragen hebt of graag even door een specialist gezien wilt worden, is daar ruimte voor. 

Lees hier meer over de behandelingen waarmee NOK Clinics Heerlen je kan helpen.

Ja, ik wil hulp bij het afvallen in Heerlen

Wat goed dat je de eerste stap zet! Bij NOK Clinics Heerlen staan we klaar om je op weg te helpen naar een gezonder leven. Vul het contactformulier hieronder in en selecteer Heerlen als voorkeurslocatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een intake.