NOK Clinics Nieuwegein

Zoomstede 17, 3431 HK Nieuwegein, Nederland

Ons team van specialisten in NOK Clinics Nieuwegein

Hulp bij afvallen in Utrecht

Probeer jij al tijden af te vallen, maar lukt het maar niet om dit op een gezonde manier te (blijven) doen? Bij NOK Clinics Nieuwegein bieden we je hulp in de omgeving van Utrecht. Samen gaan we aan de slag met een gezonde leefstijl die je goed kunt volhouden. Aangevuld met bewezen medische behandelingen waar geen operatie voor nodig is, zorgen we ervoor dat jouw resultaat blijvend is.

Gezond afvallen bij NOK Clinics

Bij onze kliniek in Nieuwegein maken we gebruik van een duurzame aanpak. Samen met jou zoomen onze leefstijlcoaches in op jouw leven en maken jullie samen een plan dat haalbaar is voor jou. Er bestaat binnen het afvallen geen one size fits all, hier is een persoonlijk plan voor nodig en daar nemen we bij NOK Clinics Nieuwegein dan ook uitgebreid de tijd voor.

Behandeling met een maagballon in Nieuwegein

Onderdeel van dat plan kan de behandeling met een maagballon zijn. Bij NOK Clinics werken we met de Allurion maagballon en hierbij is geen operatie nodig. Je slikt deze maagballon in als een capsule en als deze in je maag zit, wordt hij gevuld met 550 milliliter water. Eenmaal gevuld, zorgt de ballon ervoor dat je sneller verzadigd bent. Je zult hierdoor minder gaan eten. 16 weken later verlaat de maagballon je lichaam via je ontlasting.

In Utrecht afvallen met medicatie

Afvallen met medicatie is ook een optie bij NOK Clinics Nieuwegein. Het kan natuurlijk zo zijn dat je de behandeling met de maagballon niet ziet zitten. Dat is geen enkel probleem, want ook afvallen door middel van medicatie werkt goed. Bij deze behandeling heb je de keuze tussen twee opties: je slikt medicatie of je gaat aan de slag met een prikpen.

Door de tabletten krijg je minder eetdrang, zodat je dat koekje makkelijker laat liggen.

De prikpen werkt iets anders; die zorgt ervoor dat je sneller vol zit.

Begeleiding bij het afvallen in Nieuwegein

Ben jij er klaar voor om nu samen blijvend verschil te maken? Vanuit NOK Clinics krijg jij een persoonlijke leefstijlcoach die er voor je is. Als je hulp nodig hebt omdat het even niet goed lukt, maar ook zeker als het juist heel goed gaat. De successen vieren jullie samen!

Wil je toch nog iets meer weten over hoe wij te werk gaan? Je vindt onze behandelingen hier.

Ja, ik wil hulp bij het afvallen in omgeving Utrecht

Wat goed dat je aan de slag gaat om een gezonder en leuker leven voor jezelf te creëren. Wij helpen je daar graag bij! Vul het contactformulier hieronder in en selecteer Nieuwegein als voorkeurslocatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.