NOK Clinics Venlo

Noorderpoort 9b, 5916 PJ Venlo, Nederland

T077 - 3030630

Einfo-venlo@nokclinics.nl

ma, di, do 8.30 - 17.00 uur

Bekijk op google maps

NOK Clinics Venlo is een satellietlocatie. Als je contact met ons opneemt, word je ingepland bij de coach die het eerste plek heeft.

NOK Clinics: afvallen in Venlo

Heb jij overgewicht en ben je op zoek naar een plek waar je kunt afvallen in Venlo? Bij NOK Clinics helpen we je en zorgen we dat je niet alleen gezonder wordt, maar ook duurzaam afvalt. Door middel van leefstijlverandering zorg je ervoor dat je ook in de toekomst beter voor jezelf kunt zorgen. Om succesvol af te vallen wordt de kennis van onze professionals aangevuld met bewezen medische behandelingen.

Afvallen zonder maagverkleining

Bij NOK Clinics heb je de mogelijkheid om af te vallen zonder dat daar een maagverkleining voor nodig is. Al onze behandelingen zijn zonder operatie. Wij kunnen je helpen met medicatie om af te vallen in de vorm van tabletten of een prikpen. Ook een inslikbare maagballon is een mogelijkheid. 

Afvallen met medicijnen

Bij onze kliniek in Venlo kun je afvallen met medicijnen. Na inschrijving bekijken wij hoe jouw leven er op dit moment uitziet. Wat zou er beter kunnen? Wat zijn jouw valkuilen? En welke behandeling past het best bij jou? We maken samen een plan en hebben daarbij aanvullende opties. Onder andere de prikpen.

Afvallen met prikpen

Als we in overleg met jou tot de conclusie komen dat de prikpen voor jou het best gaat werken, krijg je deze voorgeschreven. De prikpen zorgt ervoor dat je sneller verzadigd bent en dus zul je minder snel te veel gaan eten.

Afvallen met tabletten

Misschien zijn tabletten de beste optie voor jou. Als dat het geval is en je begint met het innemen van deze medicijnen, zul je merken dat ze zorgen voor verandering. De tabletten werken op het mesolimbisch systeem van je hersenen. Het resultaat hiervan is dat je minder hongergevoelens hebt en dus minder eetdrang ervaart.

Inslikbare maagballon

Naast de medicijnen is er de mogelijkheid om je afvaldoelen te behalen met behulp van de inslikbare maagballon. De Allurion maagballon slik je in en wordt vervolgens gevuld met water. Is dat eenmaal gebeurd, dan zorgt deze ballon ervoor dat je sneller en langer vol zit. Je hebt hierdoor minder trek en zal kleinere porties gaan eten. Jouw doel om gewicht te verliezen komt zo binnen handbereik zonder dat daar een operatie voor nodig is.

Het is ook mogelijk om twee van bovenstaande behandelingen te combineren. Je krijgt dan zowel een maagballon als medicatie om zo een nog beter en duurzamer resultaat te behalen.

Duurzaam afvallen in Limburg

Bij NOK Clinics hoef je het niet alleen te doen. Onze professionals zijn er om jou te ondersteunen. Zo heb je bijvoorbeeld een coach waarbij je altijd terechtkunt als je er zelf even niet meer uit komt. Deze coach kan met jou meedenken en je motiveren om ook op mindere momenten door te blijven zetten. Tegelijkertijd is jouw coach er om het feestje met je mee te vieren als het goed gaat. Ben je benieuwd hoe een behandeling bij ons precies in zijn werk gaat? Je leest het hier.

Ja, ik wil hulp bij afvallen in de omgeving Venlo.

Wat goed dat je aan de slag gaat om gezonder te worden! Je gunt jezelf een gezond leven en daar helpen wij je graag bij. Vul het contactformulier hieronder in en selecteer Venlo als voorkeurslocatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.